Кочанските полицајци даруваа крв

Полициската станица Кочани во соработка со Општинската организација на Црвен крст Кочани денеска ја реализираше третата и последна акција за доброволно дарување крв за оваа … Continue reading Кочанските полицајци даруваа крв