„Кузе Mоторс“ има потреба од контролор и референт за регистрација на моторни возила

Станицата за технички прегледи „Кузе моторс“ има потреба од:

  • Референт за регистрација на моторни возила
  • Контролор за технички преглед на моторни возила (со положен  испит за контролор или сообраќаен факултет)

Работно време од понеделник до петок од 08 ч – 16 ч.

Заинтересираните кандидати може да се пријават на телефонскиот број 078/265-600 или на е-маил: jordanco.jankov@gmail.com

Сподели: