„Купи беџ – биди хуман“ – Настан по повод Светскиот ден на аутизмот

По повод 2 април – Светскиот ден на аутизмот, ОOУ „Раде Кратовче“, организира настан насловен под мотото „Купи беџ – биди хуман“ којшто ќе започне во 13:30ч пред ПРОЛЕТ БАР во Градскиот парк – Кочани.

Собраните средства ќе бидат наменети за доопремување на ресурсната соба во училиштето.

Добредојдени сте сите!
Ве очекуваме со нетрпение!

ОOУ „Раде Кратовче“-Кочани

Сподели: