КЈП „Водовод“ овозможува плаќање на заостанатите сметки без камата

Правните и физичките лица кои се корисници на услугите на Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ од Кочани во текот на декември ќе можат да ги платат … Continue reading КЈП „Водовод“ овозможува плаќање на заостанатите сметки без камата