КЈП „Водовод“ – Отстранет дефектот на главната водоводна мрежа

КЈП „Водовод“ ги известува граѓаните дека е отстранет дефектот на главната водоводна мрежа и водата е пуштена низ системот за водоснабдување.

Високите зони од градот кои останаа без вода, наскоро ќе ја добијат, а ниските и средните – воопшто немаа прекин.

КЈП „Водовод“ се извинува за прекинот на водоснабдувањето и ги повикува потрошувачите на рационално користење на водата.

Сподели: