КЈП „Водовод“ – Поради зголемена потрошувачка на вода доведено e во прашање нормалното водоснабдување на Кочани

Поради драстично зголемената потрошувачка на вода од Градскиот водовод, доведено e во прашање нормалното водоснабдување на Кочани и на населените места.


КЈП „Водовод“ апелира водата да се користи рационално – да се избегнува наводнување на градините и дворовите, за да не снема вода за најосновните намени.


„Водовод“ ви благодари за соработката!

Сподели: