what exams do i need to take while taking hydroxychloroquine hydroxychloroquine and dextromethorphan together sickle cell disease hydroxychloroquine hydroxychloroquine hand pain

Летен базар на рачни изработки во Кочани

Дваесетина креативци од повеќе градови од Македонија денеска ги изложија своите изработки на Летниот базар на рачни изработки во Градскиот парк во Кочани.

Базарот е од продажен, промотивен и хуманитарен карактер и е  отворен  денес во периодот од 12 ч. до 20 ч. Граѓаните  можат да купат изработки  со што ќе ги поддржат креативците во нивните мали бизниси.

Освен продажен карактер, базарот има и хуманитарна цел за собирање средства за помош во лекувањето на сограѓанката Марија Стојкова.

 Летниот базар на рачни изработки е поддржан од Општина Кочани, во рамки на Летната културна програма 2021.

И. Матеничарски

Сподели:
  • 132
  •  
  •  
    132
    Shares