Летувај со ЈК Травел – до 15 % попуст на резервации до 8 јули!!!

ЈК Травел – Кочани Ве води на летување!!!

Попусти до 15% на капацитети за сопствен закуп на вили, апартмани и хотели во Албанија, Грција и Македонија за резервации направени до 08 јули!!!

Линк до понудата со клик ОВДЕ.

Резервирај во ЈК Травел – Кочани и учествувај во наградната игра преку која можеш да освоиш второ наградно летување во луксузен хотел во Турција!!!

Посетете ја канцеларијата на ЈК Травел – Кочани, лоцирана на ул. „Никола Карев“ бр. 12 – Кочани (Монополски згради).

Телефон за контакт: 072/233-830 076/206-990

Сподели: