Магнолија – производи со врвен квалитет

Широк асортиман на производи од брендовите „Bingo“, „Canbebe“, „Molped“, „Molfix“, „Familia“, „Papia“  и „Teno“  во продавницата Магнолија, лоцирана  во новиот комплекс згради на улицата  „Стево Теодосиевски“ во Кочани.

Искористете ја акцијата на Molfix пелени и за секое купено пакување добивате ГРАТИС уште едно!!

Molfix 1 (44) 288 ден. + Гратис Molfix 1 (44), Molfix 2 (54) 373 ден. + Гратис Molfix 2 (54)

Molfix 3 (46) 379 ден. + Гратис Molfix 3 (46), Molfix 4 (40) 350 ден. + Гратис Molfix 4 (40)

Molfix 4+ (36) 372 ден. + Гратис Molfix 4+ (36), Molfix 5 (30) 339 ден. + Гратис Molfix 5 (30)

Molfix 6 (24) 312 ден. + Гратис Molfix 6 (24)

Акција на пелени од брендот Canbebe!

CanBebe 3 (84) + Гратис CanBebe 3 (34) CanBebe 4 (80) + Гратис CanBebe 4 (30)

CanBebe 4+ (72) + Гратис CanBebe 4+(25) CanBebe 5 (60) + Гратис CanBebe 5 (22)

Посетете ја продавницата на Магнолија и изберете од широкиот асортиман на производи со врвен квалитет.

*кликнете на фотографијата

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial