Марија Стојкова е исправена пред животно искушение, потребна и е нашата помош

Марија Стојкова (33) од Кочани боледува од рак на белите дробови, за што итно и се потребни финансиски средства за лекување со  хемотерапија.

Таа веќе неколку години престојува и работи во Дубаи, а поради болеста не е во можност да се врати во Македонија и овде да го продолжи лекувањето.

Нејзините роднини и пријатели молат за помош, а хуманите граѓани може да донираат на донаторските сметки:

или електронски со клик ОВДЕ.

Бидете хумани и донирајте за Марија Стојкова!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial