Мартин Милев со ново ремек дело – „Кочини, граду мој“

Мартин Милев ја промовираше својата нова песна „Кочини, граду мој“. -„Кочини, граду мој“ е пуштена во етер. Ова е елегија за градот што подолг период … Continue reading Мартин Милев со ново ремек дело – „Кочини, граду мој“