Министерот Спасовски во посета на децата и семејствата на бранителите во одморалиштето на МВР на Пониква

Денеска министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, директорот на Бирото за јавна безбедност Саше Тасевски и градоначалникот на Кочани, Николчо Илијев ги посетија децата и … Continue reading Министерот Спасовски во посета на децата и семејствата на бранителите во одморалиштето на МВР на Пониква