Младинска крводарителска акција во Кочани – собрани 25 крвни единици

Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Кочани денеска ја реализираше младинската крводарителска акција на која крв даруваа 25 крводарители. Младинската акција се реализираше … Continue reading Младинска крводарителска акција во Кочани – собрани 25 крвни единици