purchasing hydroxychloroquine hydroxychloroquine 200mg tablets coupon hydroxychloroquine sulfate cas hydroxychloroquine sulfate hair loss

Можен прекин на водоснабдувањето, од Фабриката за вода се полнат противпожарните возила кои интеревенираат во гаснењето на пожарот

Општина Кочани упатува апел до граѓаните да се воздржат од зголемена и непотребна потрошувачка на водата за пиење.
Дел од препумните станици и Фабриката за вода се наоѓаат во зоната на пожарот, па како превентивна мерка е исклучена електричната енергија и пумпите подолг период не работат, поради што може да дојде до прекин во водоснабдувањето.

Рационалното користење на водата од Градскиот водовод е неопходно и заради полнењето на противпожарните возила кои интеревенираат во гаснењето на огнот.

Општина Кочани

Сподели:
  •  
  •  
  •