Набавена нова комунална опрема за Пониква

Деновиве се набавени десет контејнери со капацитет од 1,1 м3, кои ќе бидат поставени на различни локации на потегот од Шумската куќичка „Пашаџиково“ до Рекреативниот … Continue reading Набавена нова комунална опрема за Пониква