Најава: „Избувливиот човек“ на репертоарот на НУЦК „Бели мугри“

Почитувани , по двомесечната посветена, напорна и упорна работа , со огромна чест и задоволство Ви ја најавуваме премиерата на претставата.

” ИЗБУВЛИВИОТ ЧОВЕК ” – А. П. Чехов
во режија на Перо Даниловски

Претставата е дел од годинешната програма на НУЦК ” Бели мугри” – Кочани – финансиски подржана од Министерството за Култура на Република Северна Македонија.

ПРЕМИРА
Датум : 20.11.2020 година
Почеток : 18 часот
Влегување за претставата од 17.30 часот
Карта : 150 денари

РЕПРИЗА
Датум : 21.11.2020 година
Почеток : 18 часот
Влегување од 17.30 часот
Карта : 150 денари

**** Запазени сите мерки за заштита ! ****

  • Забрането влегување без маска
  • Задолжително мерење на температура при влез
  • Задолжтелна дезинфекција на влез
  • Држете дистанца

ВАЖНА НАПОМЕНА :

  • Салата во НУЦК ” Бели мугри” – Кочани работи со намален капацитет на гости па и со тоа бројот на посетители е ограничен
  • Седење преку две столици
  • Седењето е задолжително само на обележаните столици и по бројот на седиште од купениот билет
  • Забранети меѓусебни комбинаторики во местото на седење
  • ВЕ МОЛИМЕ ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА, ШТИТЕЈЌИ СЕ СЕБЕСИ СЕ ГРИЖИМЕ И ЗА ОСТАНАТИТЕ !

Со почит.
НУЦК” Бели мугри ” – Кочани
в.д. директор
АНА ПОП МИХАИЛОВА

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial