Најава: Промоција на романот „Ти не си тој“ од Анита Петрова

ЈОУБ „Искра“ – Кочани Ве поканува на промоција на романот „Ти не си тој“ од авторката Анита Петрова.

Настанот е закажан за в петок, 20 јануари со почеток од 17:30 ч. во библиотека „Искра“.

Промотор на делото е д-р Десанка Николова и уредничката Емилија Златкова – Анастасова.

Романот е во издаваштво на Издавачка куќа „Збор“.

Сподели: