НАЈАВА: Ретроспективна изложба на Јаким Јованов

Почитувани,

Националната установа – Центар за култура ” Бели мугри ” – Кочани Ве поканува на Ретроспективна изложба Јаким Јованов (акварели) на ден 21.08.2021 година со почеток во 19.00 часот.

По донесувањето на одлуките на Владата на РСМ од 99та седница настанот ќе се одвива по строго пропишаните мерки за заштита и тоа : 

– сертификат/потврда за извршена имунизација (вакцинација) од вирусот САРС-ЦоВ-2, односно примена најмалку прва доза вакцина против заразната болест КОВИД – 19 или

– сертификат/потврда за прележан КОВИД – 19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето, за лица над 18-годишна возраст.

Ве молиме да се придржувате кон усливите за присуство .

Со почит.

Сподели: