Најавен прекин во електроснабдувањето за в среда (28.09.2022)

Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа, на ден 28.09.2022 година (среда) без напојување со електрична енергија ќе останат:

09:00 – 13:00 ч. улицата  „Искра“ во населбата Усова Чешма.

Сподели: