Најавен прекин на електроснабдувањето за 31.03.2021 (среда)

За в среда (31.03.2021 година) во општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:

Од :06 ч. до 07 ч.-с.Тркање (на влез на селото), фирма Европа 92 ДООЕЛ, фирма ИНТ ДООЕЛ, фирма Алекс-3 ДООЕЛ, Бензинска станица Еко-Оил, млекара Дени Милк, фабрика Амфенол Технолоџи, ул. Штипски пат м.в Мало Стопанство

Сподели: