Најголем дел од матурантите во Кочани следат настава, ја бојкотираат мал број на ученици

Матурантите средношколци од двете средни училишта во општината, СОУ „Љупчо Сантов“ и СОУ „Гошо Викентиев“ генерално не ја бојкотираат онлајн наставата како што е случај … Continue reading Најголем дел од матурантите во Кочани следат настава, ја бојкотираат мал број на ученици