Најново од кујната на пицерија „Филитеа“

Пробајте ја новата пица „Бургер“ од кујната на пицерија „Филитеа“, со телешко месо, чедар кашкавал, сос од патлиџани и оригано, по цена од 220 денари.

За секоја нарачка следува 10% попуст и бесплатна достава на територијата на Кочани, Чешиново-Облешево и Зрновци.

Пицерија „Филитеа“ врши достава за време на полицискиот час, секој ден во период од 10:00 до 22:00 часот. Пици, пастрамајлии, поховано, стек во сос, скара, ладни сендвичи и останато од своето богато мени.

Ваше е само да се јавите на телефонските броеви 078/511-111, 070/921-963, 070/922-100 или 033/277-657 и да уживате во прекрасната храна приготвена во кујната на „Филитеа“.

Кога мислам на пица, мислам на „Филитеа“!!!

Сподели: