Најново од Martix – „Изморен“

Мартин Милев од Кочани ја промовираше својата нова песна „Изморен“.

-Огромна чест ми е да ви го презентирам најновиот материјал во соработка со колеги и браќа по зборот, звукот и уморот. „Изморен“ е пуштена во етер!
Слушнете, споделете и среќно во битките со уморот и сивите облаци! Враќајте го грувот во уво, изјави Милев.

Продукција: Никола Трпески SAM
Mикс: Трајче Цветковски
Видео: Дејан Андонов – Панк

Сподели: