На Андреј Стојанов му е потребна вашата помош

Андреј Стојанов од Кочани боледува од церебрална парализа поради што има проблем со моториката на дел  од телото.

По неколкуте третмани со матични клетки во „Neuro Vitae“ во Русија потребен е нов третман, за подобрување на состојбата на младиот сограѓанин.

Поради ова се молат хуаманите граѓани да донирааат на телефонскиот број:

Телеком 070/143-110 или на трансакциската сметка на НЛБ Банка 210-700000623361

Сподели: