На завршен настан во СОУ „Љупчо Сантов“ презентирани постигнатите резултати од проекти на Еразмус + програмата

На завршен настан во СОУ „Љупчо Сантов“ – Кочани на кој беа презентирани резултатите од проекти на Еразмус + програмата  беше означен крајот на две … Continue reading На завршен настан во СОУ „Љупчо Сантов“ презентирани постигнатите резултати од проекти на Еразмус + програмата