На Пониква се одржа „Осоговски велеслалом 2021“

На ски-патеката 3 на Спортско-рекреативниот центар „Пониква“ денеска  се одржа „Осоговски велеслалом 2021“. Во организација на Општина Кочани и Скијачката федерација на Македонија, на Пониква … Continue reading На Пониква се одржа „Осоговски велеслалом 2021“