На 10 јули – Промоција на „Кога тајно ги мамев чувствата“ од Далибор Стојанов

На 10 јули, понеделник во 17 часот, во организација на ЈОУ Библиотека „Искра“ – Кочани ќе биде промовирана поетската збирка „Кога тајно ги мамев чувствата“ од роднокрајниот автор Далибор Стојанов.

Станува збор за  втора објавена книга на авторот а промоцијата е во склоп на програмата на Општина Кочани за празнувањето на Петровден, празникот на градот.

ЈОУ Библиотека „Искра“ – Кочани

Сподели: