На 13 јануари – Крводарителска акција во Зрновци

Локалната самоуправа на Општина Зрновци и Локалниот младински Совет во соработка со Црвен крст Кочани на ден 13.01.2023 год. (петок) во периодот од 09 до 13 ч. во Салата за состаноци во општинската зграда организираат крводарителска акција наменета за граѓанството.

На акцијата крв може да даруваат заинтересирани дарители со наполнети 18 години.

Општина Зрновци ги поканува сите граѓани да земат учество на акцијата и да даруваат крв како  хуман гест за заедницата.

Општина Зрновци

Сподели: