На 15 декември – Промоција на алманах на книжевни творби по повод 82 години од издавањето на стихозбирката „Бели Мугри“

Националната установа – Центар за култура „Бели Мугри“- Кочани Ве поканува на  промоцијата на Алманах на книжевни творби – 82 години од издавањето на стихозбирката „Бели Мугри “ од Кочо Рацин. 

Промоцијата ќе се оддржи на 15.12.2021 година со почеток во 19.00 часот – Фоаје 2 (на катот) , а ќе бидат заппазени сите мерки за заштита од Covid 19 – Корона вирусот. 


– Задолжително мерење на температура при влез-

-Задолжителено поседување и приказ на доказ за имунизација или доказ дека вирусот бил прележан во последните 45 дена од денот на заздравување

НУЦК „Бели Мугри“

Сподели: