На 16 септември во „Бели Мугри“ – самостојна изложба „Овален Имаж” на Хајруш Фазлиу

В петок во Салон – Фоаје 2 во Националната установа – Центар за култура „Бели мугри“ – Кочани со почеток во 18. ч.ќе биде поставена самостојна изложба на Хајруш Фазлиу насловена „ОВАЛЕН ИМАЖ”.

Проектот е дел од годишната програма на установата и е под целосно покровителство на Министерството за култура н РСМ.

НУЦК „Бели Мугри“

Сподели: