На 18 април – Граѓански митинг на СДСМ во Кочани

Почитувани сограѓани, 

Ве покануваме на голем граѓански митинг 

Победничкиот караван во четврток продолжува во наше Кочани.

Бројот 1 носи стабилност и напредок!

 Четврток, 18.04.2024

 20:00 часот

 Парк на Револуцијата, Кочани 

 За нашиот другар Стево!

Се гледаме во парк!

Ве очекуваме!

ОО на СДСМ-Кочани

Сподели: