На 19 декември – Планиран прекин во електроснабдувањето

Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа, на ден 19.12.2022 година (понеделник) без напојување со електрична енергија ќе останат:

09:00 – 13:00 часот: ул. „Тодосија Паунов“ (објектите наспроти бензинска станица „Лукоил“ кај кружниот тек)

Сподели: