На 20 јануари – Ноќно скијање на Пониква

Љубителите на зимските спортови утревечер 20 јануари, четврток ќе имаат можност да уживаат во ноќно скијање под рефлектори на Пониква.

Ски-патеките 1 и 3 на СРЦ „Пониква“ се целосно израмнети и подготвени, а ќе се скија во периодот од 17:00 ч. до 20:00 ч.

Сподели: