На 23 февруари – прекин во водоснабдувањето на делови од градот

КЈП „Водовод“ ги известува потрошувачите дека поради зафат на главниот цевковод од системот за водоснабдување, во вторник, на 23 февруари во периодот од 9 до 12 ч ќе има прекин на водоснабдувањето во целата средна и на дел од ниската зона. Без вода ќе бидат: централното градско подрачје, улиците покрај и над Градскиот пазар, Доклевец, Тикешински Лозја, Општа болница.

Сподели: