На 23 јуни – Промоција на поетската збирка „Патека од ружи“ во библиотека „Искра“

ЈОУБ „Искра“ – Кочани Ве поканува на промоција на поетската збирка „Патека од ружи“ од авторката Ружа Стојмилова.

Настанот е закажан за в петок, 23 јуни со почеток од 17ч. во библиотека „Искра“.

Модератор на промоцијата ќе биде Љубинка Ајтовска, а промотори Иван Котев и Ленче Стоименова.

Сподели: