На 25 декември – Новогодишен концерт на ФА „Љупчо Сантов“ – Оризари

Фолклорниот Ансамбл „Љупчо Сантов“ од Оризари по 22-ри пат ќе одржи традиционален новогодишен концерт со богата новогодишна лотарија со многу вредни награди, и 2 главни награди LCD TV и патување за 2 лица за Истанбул, Турција.

Настанот поради оправдани причини е поместен за еден ден, и ќе се одржи на 25-ти декември 2023 година со почеток од 19:00 часот во домот на културата во Оризари.

ФА „Љупчо Сантов“’ Оризари

Сподели: