На 25 ноември – Донаторска претстава по повод Месецот на машкото здравје

Ве упатуваме на ДОНАТОРСКА ПРЕТСТАВА – ЈЗУ “ЕВРОПА” по повод МОВЕМБАР – месецот на машкото здравје,

ординација: МУЛТИКУЛТУРЕН ЦЕНТАР Кочани
термин: 25ти Ноември 2022г, 19 часот.
котизација 250 ден.

Претставата е надополнета со ПРЕДАВАЊЕ од Психијатар д-р. Дарко Иванов, при Центарот за Ментално Здравје – Кочани.

Да се едуцираме за битноста на менталното здравје, а воедно и да примиме терапија преку одличната комедија ЈЗУ “ЕВРОПА од Театар Штип во режија на Kristina Atanasova Arsova,

П.С.
на сите упатени ќе им биде препишан рецепт за среќен живот.

*собраните средства ќе бидат донирани.

Ротари клуб Кочани – Виница

Сподели: