На 25 ноември – Најавен прекин во електроснабдувањето

Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа, на ден 25.11.2022 година (петок) без напојување со електрична енергија ќе останат:

10:00 – 14:00 ч. населба Оризари, с.Пресека, Гранит База, Бензинска пумпа на влез на Оризари

Сподели: