На 26 мај – „Кога децата стануваат добри“ театарска претстава на учениците од ООУ „Никола Карев“ – Кочани

Почитувани граѓани на Општина Кочани ве покануваме на представа која ќе се одржи на 26.05.2023год. (петок) во НУЦК ,,Бели Мугри” – Кочани во 16:30 часот која ја организира ООУ ,,Никола Карев” – Кочани подржана од ДАФ под менторство на наставничката Кате Синадинова и нејзините сорботници наставниците Љупка Стојменова Ангелина Катмерова Алексова и Радмила Божиновска со учениците од 5-3 одделение.

Голема благодарност до директорката на ДАФ, Кристина Атанасова Арсова што ни даде огромна подршка во овој проект.

Почитувани граѓани на Општина Кочани ве покануваме на представа која ќе се одржи на 26.05.2023год. (петок) во НУЦК ,,Бели Мугри” – Кочани во 16:30 часот која ја организира ООУ ,,Никола Карев” – Кочани подржана од ДАФ под менторство на наставничката Кате Синадинова и нејзините сорботници наставниците Љупка Стојменова Ангелина Катмерова Алексова и Радмила Божиновска со учениците од 5-3 одделение.

Голема благодарност до директорката на ДАФ, Кристина Атанасова Арсова што ни даде огромна подршка во овој проект.

ООУ „Никола Карев“ – Кочани

Сподели: