На 26 мај – Крводарителска акција во Црвен крст – Кочани

Почитувани сегашни и идни крводарители,

Општинската организација на Црвен крст Кочани Ве поканува да земете учество на крводарителската акцијата која се одржува секој последен четврток во месецот во просториите на Општинската организација на Црвен крст Кочани, овој месец на ден 26.05.2022 (четврток) со почеток од: 08:30 до 14:00 часот.

Ве очекуваме, Црвен крст на РМ – Општинска организација Кочани

Сподели: