На 26 октомври – Најавен прекин во електроснабдувањето

Поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа, на ден 26.10.2022 година (среда) без напојување со електрична енергија ќе останат:

09:30 – 10:00 часот: Населба Прокарка, Бензинска пумпа Лукоил, фабрика Антура.

10:00 – 10:30 часот ќе имаат: Објект АСНОМ м.в. Доклевец, и станбени згради кај м.в. Недопирливи, мв. Монополски бавчи, Основен Суд, бензинска пумпа на Макпетрол и објект на Полициска станица – Кочани.

13:00 – 13:30 часот: Територија на Општина Чешиново-Облешево со сите населени места

13:30 – 14:00 часот: објект на „Жито ориз“ и кругот кај Мала Индустриска Зона.

Сподели: