На 26-ти февруари промоција на афоризми „Мисли без крлушки“

Во организација на Афористичката репрезентација на Македонија, в среда 26 февруари со почеток од 18:00 часот во библиотека „Искра“, ќе се одржи промоција на делото афоризми „Мисли без крлушки“, од авторот Атанас Крлевски.

Промотор на книгата е Јане Атанасов, а рецензијата ја има напишано Ацо Ѓоргиев.

И.Матеничарски

Сподели: