На 27 април – Крводарителска акција во Црвен крст – Кочани

Општинската организација на Црвен крст Кочани Ве поканува да земете учество на крводарителската акцијата која се одржува секој последен четврток во месецот во просториите на Општинската организација на Црвен крст Кочани, овој месец на ден 27.04.2023 (четврток) со почеток од: 08:30 до 14:00 часот.

Црвен крст – Кочани

Сподели: