На 28 септември – Промоција на делото  „Оризот во поезијата“

Општина Кочани, ЈОУ Библиотека „Искра“ и Здружението за култура, наука и општествена дејност „Стари Поток“ – Кочани Ве покануваат на промоција на книгата „Оризот во поезијата“ од авторите, М-р. Љупка Стојменова и М-р Коце Стојменов.

Промоцијата е закажана за 28 септември (четврток) со почеток од 18 ч. во ЈОУБ „Искра“ – Кочани.

Промоцијата е во рамки на програмата на „Искра“  по повод „Денови на кочанскиот ориз“.

Сподели: