На 4 октомври во „Искра“ – Одбележување на Неделата на детото и промоција на книгата „Под фенерот на Диоген“

ЈОУ Библиотека „Искра“ во соработка со ЈОУ ДГ „Павлина Велјанова“  – Кочани Ве поканува на одбележување на Неделата на детето 2022 год. низ содржините на едукативната работилница „Јас и моите детски права“.

Учесници во програмата се  децата од ЈОУ ДГ „Павлина Велјанова“ – Кочани и истата ќе се одржи во вторник на 4 октомври со почеток во 09:30 ч. во библиотека „Искра“ – Кочани.

Попладнето, со почеток од 17 ч. во „Искра“ ќе биде промовирано и делото  „Под фенерот на Диоген“ на авторот Јане Атанасов. Промотор на делото ќе биде Димитар Илиев – Вилазорски.

Библиотека „Искра“

Сподели: