На 5 мај – Ротари велигденски игри во Кочани

Скокни, трчај, и весели се  со Ротари Велигденските игри!

Со секоја игра градиме фонд за весели мигови  за ЗАЕДНИЦАТА!

Недела 05.05.2024 год. (недела) старт 11 ч., Градски парк Кочани.

ПРИЈАВУВАЊЕТО Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО И Е ОД 10 ч.

Учество Бесплатно!

Подарок за секој учесник!

На крајот од настанот победниците ќе добијат богати награди!

Право на учество имаат сите деца на возраст до 10 години.

Правилата на игрите ќе Ви бидат објаснети на денот на настанот.

Донација добредојдена и по ваша желба!

Да помогнеме да се соберат средства за Eко Проект на нашите најмали, изработка на еко мурали и подигање на свеста за битноста на екологијата во секојдневниот живот.

Приклучете се на овој хуманитарен настан организиран од Rotary CLUB Kochani-Vinica како дел од проектот.

Направи разлика, имплементиран од Фондација за развој на локалната заедница – Штип, финансиран од американскиот народ преку агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД).

Настанот е поддржан од Vincinni, AUTOWELT, Општина Кочани и Prolet Bar.

Ротари клуб Кочани-Виница

Сподели: