На 6 јуни – патронен концерт на ООМУ „Ристо Јуруков“

По повод патрониот празник, в понеделник (06.06.2022 година) со почеток во 19:30 часот  ООМУ „Ристо Јуруков“ од Кочани ќе одржи концерт.

Концертот ќе се одржи на отворено во Паркот на револуцијата“ во Кочани и истиот ќе можат да го проследат сите заинтересирани граѓани.

ООМУ „Ристо Јуруков“

Сподели: