На 9 мај – „Музичка ревија“ концерт на Здружението на пензионери – Кочани

Здружението на пензионери –  Кочани организира концерт „Музичка ревија“ на кој ќе настапат играорци од здруженија на пензионери од Виница, Македонска Каменица, Берово, Делчево и Пехчево.

Концеротт е закажан за 9 мај со почеток од 10 ч. во Центарот за култура „Бели Мугри“ – Кочани.

Влез слободен.

Сподели: