Нови акциски понуди во маркети „Зендолино“

Нови производи по акциски цени во маркети „Зендолино“ во период од 03 до 30 март:

Ева сардина 115 гр 41 ден/парче
Макарони Злато Поље Дурум 500 гр 50 ден/парче
Супа подравка 62 гр 24 ден/парче
Лино лада 400 гр 99 ден/парче
Лино лада Голд 400 гр 116 ден/парче
Лино лада 750 гр 199 ден/парче
Сподели: