Новогодишен концерт на оркестарот и ансамблот на НУЦК „Бели мугри“

НУЦК ” Белу мугри ” – Кочани годишната програма како и проектите од 2020та година ги заокружува со Новогодишниот- завршен концерт на Оркестарот и фолклорниот Ансамбл при Национална Установа – Центар за култура ” Бели мугри ” – Кочани.

Да ја испратиме старата и дочекаме Новата 2021година со танци , игра и смеа .

Влез 50 денари
Почеток 18.00 часот
Влегување за концертот од 17.30 часот
Карти веќе во продажба!
работно време во кое ќе можете да ги набавите своите билети :

 • Петок 08.00 – 16.00 часот
 • Сабота 14.00 – па до самиот почеток.
  Времетраење на концертот 35 – 40 минути
  ВЕ ОЧЕКУВАМЕ

**** Запазени сите мерки за заштита ! ****

 • Забрането влегување без маска
 • Задолжително мерење на температура при влез
 • Задолжтелна дезинфекција на влез
 • Држете дистанца
  ВАЖНА НАПОМЕНА :
 • Салата во НУЦК ” Бели мугри” – Кочани работи со намален капацитет на гости па и со тоа бројот на посетители е ограничен
 • Седење преку две столици
 • Седењето е задолжително само на обележаните столици и по бројот на седиште од купениот билет
 • Забранети меѓусебни комбинаторики во местото на седење
  ВЕ МОЛИМЕ ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА
  ШТИТЕЈЌИ СЕ СЕБЕСИ СЕ ГРИЖИМЕ И ЗА ОСТАНАТИТЕ !
  Со почит.
  НУЦК” Бели мугри ” – Кочани
  в.д. директор
  АНА ПОП МИХАИЛОВА
Сподели: